Привіт всім хто слідкує за новинами про наш інтегративний табір "Літо з сенсом-2021"

Привіт всім хто слідкує за новинами про наш інтегративний табір
Привіт всім хто слідкує за новинами про наш інтегративний табір "Літо з сенсом-2021" для дітей з аутизмом і ментальними порушеннями ГО Фонд Об'єднаних Сердець . З сьогоднішнього дня ми розпочинаємо ділитися з Вами нашими враженнями про кожен день зміни. Перший день був дуже насичений, емоційний, з купою позитивних вражень та передчуття чарівного відпочинку та всіляких активностей. Адаптаційний день пройшов доволі легко у всіх учасників табору, вже у другій половині дня дітки поринули у світ відпочинку, розваг, купання в басейні, спілкування з друзями. Звісно ж і зустріч з морем не залишила нікого байдужим.
Ввечері усіх учасників табору чекав кулінарний майстер-клас з приготування «Піци» та «Вечір сяйва», де всі дітки і батьки обмінялися враженнями за день. Після такого казкового першого дня, діти втомлені та щасливі пішли відпочивати, щоб наступного дня розпочати літню табірну зміну. Їх чекає багато усього, але про це все згодом.
Проєкт реалізується за підтримки швейцарської фармацевтичної компанії Acino Твій безмежний світ .
#ЛітоЗсенсом2021 #аутизмКР #РАС #програмареабілітації #ACINO #ТвійБезмежнийСвіт #ФондОбєднанихСердець #ТабірДляДітейЗаутизмом #ІнтегративнийТабір